ΕΤΑΙΡΕΙΑ

“Από τις αρχές του αιώνα η οικογένεια μας, αντλώντας μέσα από το κάμπο των Μεσογείων, ότι καλύτερο από σταφύλια της ποικιλίας σαββατιανού και οινοποιώντας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, πέτυχε πάντα να προσφέρει άριστης ποιότητας κρασί. Με τον τρόπο αυτό, κατέκτησε μία σημαντική θέση στο χώρο της παραγωγής και της μεταποίησης.

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια οινοποιούμε διάφορες ποικιλίες του Ελληνικού και Διεθνούς αμπελώνα, όπως, Μοσχοφίλερο, Μαλαγουζιά, Αγιωργίτικο, Merlot, Cabernet.

Η εταιρεία μας, με το δικό της δίκτυο, διανέμει τα προϊόντα της σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και μέσω πρακτορείων σε όλη την Ελλάδα.”

Βασίλης Σιδέρης Παπαγιάννης

ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Ιστορία

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ο προ-προπάππους είχε αμπέλια στην περιοχή των Μεσογείων από το 1890 ενώ το πατητήρι από Πεντελικό μάρμαρο στο πατρικό σπίτι στην Παιανία είχε χαραγμένη την ημερομηνία 1902.

Το 1990 το Πατητήρι μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις μας στην Παλλήνη. Το 1990 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την εταιρεία μας καθώς  εξυγχρονίσαμε την επιχείρηση με σύγχρονα μηχανήματα και επιστημονικό προσωπικό. Την ίδια περίοδο ξεκινήσαμε την παραγωγή εμφιαλωμένου κρασιού.

Σήμερα ο Βασίλης Παπαγιάννης και η οικογένεια του, σεβόμενοι την οινοποιητική παράδοση του τόπου, παράγουν κρασιά που εκφράζουν καθαρά τις ποικιλίες και τα αμπελοτόπια της Αττικής.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το κατάστημα λιανικής πώλησης στεγάζεται στις εγκαταστάσεις μας στην Παλλήνη από το 1990. Ανακαινίστηκε πρόσφατα με την διακόσμηση του να αντικατοπτρίζει την συνύπαρξη του παραδοσιακού με το σύγχρονο, η οποία και αποτελεί βασικό κομμάτι της φιλοσοφίας της εταιρείας μας.

Πέραν των κρασιών παραγωγής μας, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν, το κατάστημα μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων όπως μέλι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο καθώς και είδη οινοποίησης για ερασιτέχνες και μικρούς παραγωγούς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του καταστήματος, με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της παραγωγής και οινοποίησης είναι πάντοτε πρόθυμο να απαντήσει σε τυχόν απορίες των επισκεπτών μας.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ