ΤΡΟΦΙΜΑ

 

Αναγνωρίζοντας πως το κρασί αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Μεσογειακής κουζίνας, και σεβόμενοι την γαστρονομική κληρονομιά του τόπου μας, τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας εμπορεύεται μια μεγάλη ποικιλία παραδοσιακών προϊόντων όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, μέλι, κρέμες ξυδιού, αρωματικά μπαχαρικά καθώς και διαφορα αποστάγματα.

Οι προμηθευτές μας, τοπικοί παραγωγοί προερχόμενοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, εκτιμούν, όπως εμείς, τον πλούτο της Ελληνικής γης και των καρπών της παράγοντας με μεράκι προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας.  

ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

 

Θέλοντας να μοιραστούμε την εμπειρία και την γνώση που η οικογένεια μας έχει αποκτήσει μεσα στα χρόνια καθώς και το αγάπη μας για την παραγωγη κρασιου, η εταιρεία μας εμπορεύεται μια πληθώρα οινοποιητικων προϊόντων και προϊόντων εμφιάλωσης.

Μηχανήματα και δεξαμενές τελευταίας τεχνολογίας, φιάλες  και φελλοί είναι μόνο μερικά από τα προϊόντα που προσφέρουμε, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην διάδοση της σύγχρονης οινοποιητικής διαδικασίας για ερασιτέχνες και μικρούς παραγωγούς που επιθυμουν να μαθουν και να ασκουν την τεχνη της οινοποίησης.

οινοποιητικά