‘Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεκινήσαμε την συγκομιδή και το πάτημα των σταφυλιών μας!

Ο τρύγος ξεκίνησε για εμας στα μέσα Αυγούστου οπότε και ‘πατησαμε’ στο πατητήρι μας σταφύλια ποικιλίας Μαλαγουζιά και Μερλό. Από την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου ‘πατάμε’ σταφύλια ποικιλίας Σαββατιανό, της γνωστότερης των Μεσογείων. Ο τρύγος θα διαρκέσει έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Για όλη την διάρκεια του τρύγου μπορεί κανείς να προμηθευτεί από εμάς κομμένο μούστο για νόστιμες μαγειρικές δημιουργίες όπως μουσταλευριά και μουστοκούλουρα. 

Παράλληλα, για όσους επιθυμούν να φτιάξουν το δικό τους κρασί φέτος, το Πατητήρι παρέχει φρέσκο μούστο διαφόρων ποικιλιών καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως βαρέλια και δεξαμενές. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντοτε πρόθυμο να απαντήσει σε τυχόν απορίες σχετικά με την παραγωγή οίνου.